به گزارش سافت گذر، دولت سنگاپور اخیراً نرم افزاری را منتشر کرده که به مسئولین کمک می کند تا متوجه شوند چه کسانی با افراد مبتلا به ویروس کرونا ارتباط داشته اند. این برنامه که TraceTogether نامیده می شود با دریافت امواج بلوتوثی گوشی هایی که در نزدیکی یکدیگر قرار دارند، اطلاعات مورد نیازش را ذخیره می کند.
زمانی که تأیید شد شخصی به ویروس کرونا مبتلاست، وزارت سلامت و بهداشت از گوشی او درخواست خواهد کرد تا اطلاعات لازم را ارسال کند. بر اساس یک بیانیه رسمی، کاملاً مشخص است که تا زمانی که داده ها ارسال نشده اند، دولت به اطلاعات دسترسی ندارد.
این اپلیکیشن را بخش تکنولوژی دولت و وزارت سلامت و بهداشت سنگاپور طراحی کرده است. جالب اینکه تمامی اطلاعات به دست آمده رمزگذاری شده اند و کسی نمی تواند به جزئیات موقعیت مکانی کاربران دست یابد. ژانیل پوثوچیری، یکی از مقامات ارشد وزارت سلامت و بهداشت سنگاپور می گوید:«« مهندسان نرم افزاری برای حریم شخصی کاربران اهمیت زیادی قائل هستند. دولت شهروندان را مجبور به نصب این برنامه نمی کند ولی آنها را ترغیب می کند. در توضیحات TraceTogether در اپ استور نوشته شده که فعالیت این برنامه پس از پایان بحران کرونا متوقف خواهد شد»».
سنگاپور بحران ویروس کرونا را به شدت جدی گرفته و قوانین سفت و سختی را هم وضع کرده است. برای مثال، این کشور در ماه فوریه زوج چینی که در مورد سفرهای خود اطلاعات نادرست داده بودند را جریمه کرد و در ادامه نیز فعالیت های اجتماعی آنها را زیر نظر گرفت. ضمن اینکه دوربین های امنیتی و پلیس نیز مظنونان مبتلا به کرونا را ردیابی می کنند.
TraceTogether را می توان از گوگل پلی استور یا اپ استور اپل دانلود کرد. بر اساس آمار و تا روز گذشته، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در سنگاپور 385 نفر بودند و هنوز کسی به خاطر این بیماری از بین نرفته است. با این برنامه، دولت می تواند افرادی که با مبتلایان به کرونا در ارتباط بودند را ردیابی کند و از این اطلاعات بهره گیرد تا از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری نماید.
برای سایر کشورها هم پیاده کردن این ایده می تواند مثمر ثمر باشد چرا که چنین کاری مطمئناً باعث کندتر شدن شیوع کرونا خواهد شد و از پرداخت هزینه های بیشتر برای مبارزه با این بیماری جلوگیری خواهد کرد.
منبع: phonearena.com